Arti ka rendesi sepse ai e vret urrejtjen. Arti ka rendesi sepse ai eshte lidhesi i vertete ne nje bote me te vertete te palidhur dhe tani eshte me e rendesishme sesa kurre me pare per te ndricuar nje drite te madhe mbi ate lidhje qe ne kemi dhe qe shpesh ne e harrojme. - Josh Groban

Arti ka rendesi sepse ai e vret urrejtjen. Arti ka rendesi sepse ai eshte lidhesi i vertete ne nje bote me te vertete te palidhur dhe tani eshte me e rendesishme sesa kurre me pare per te ndricuar nje drite te madhe mbi ate lidhje qe ne kemi dhe qe shpesh ne e harrojme. - Josh Groban

Piktura, Simfoni ne te kuqe dhe ne te arte, 1895, Jean Beraud

Comments

Popular Posts