Arti, liria dhe krijmtaria do ta ndryshojne shoqerine me shpejt se politika. - Victor Pinchuk

Arti, liria dhe krijmtaria do ta ndryshojne shoqerine me shpejt se politika. - Victor Pinchuk

Comments

Popular Posts