Braktisja Klinike nga Alda Merini

Ngasherima ime ishte siper teje

Si nje kapele
Do doja te te kisha mbuluar
Nga ngrica e jetes tende
Dhe te isha flaka jote e dashurise
Por tek ti u ngrit rreziku
Armiku suprem i dashurise
Dhe ti kishte frike te shkoje ne ferr
Nga frika e ringjalljes tende
Dhe vetem ata qe do ta duan njeri-tjetrin
Ne ujerat e nje puthjeje
Ata do ta njohin oqeanin e kenaqesise
Ti e kupton se fytyra ime eshte supreme
Por ti ndoqe ate qe eshte vulgare
Duke besuar ne fatin e saj
Por fati eshte i verber
Fati kendon ne hijet
Qe shkojne afer Zotit
Braktisja Klinike nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkekeda Suti
Imazhi, Art kolazh @apparitionethereal

Comments

Popular Posts