Burrë i vogël nga Alfonsina Storni

Burrë i vogël, burrë i vogël

Çliroje kanarinën tënde që kërkon të flututurojë
Unë jam kanarina, burrë i vogël
Lërmë të kërcej
Unë isha në kafazin tënd, burrë i vogël
Burrë i vogël çfarë kafazi që më dhe
Them i vogël sepse ti nuk më kupton mua
Ti nuk më kupton
As unë nuk të kuptoj ty, por ndërkohë
Hape kafazin sepse dua të arratisem
Burrë i vogël, të desha gjysëm ore
Mos kërko më shumë
Burrë i vogël nga Alfonsina Storni
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Piktura, Shkova tek kopshti i dashurise, Evelyn Williams

Comments

Popular Posts