Çdo grua e njeh vetë pemën e saj nga Bejan Matur

Kur të kërkova ty

I hapa krahët e mi përmbi qytet
Të ndërtuar me gura të zinj, të braktisur
Gjeta një pemë dhe u ula mbi degët e saj
Dhe klitha me dhimbje
Çdo grua e njeh vetë pemën e saj
Atë natë, unë kalova një qytet
Kaq të errët saqë errësira
Kishte frikë të hynte në të
Shpirti im ishte i vetmuar
Pa hijen e tij
Gulçova
Çdo grua e njeh vetë pemën e saj nga Bejan Matur
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts