Cdo njeri ne mua eshte nje zog Dhe te gjithe krahet e mi po rrahin. - Nga Anne Sexton

Cdo njeri ne mua eshte nje zog

Dhe te gjithe krahet e mi po rrahin.
Nga Anne Sexton
Fotografia @richardgaston

Comments

Popular Posts