Cfare uniforme mund te vesh per te fshehur zemren time te rende? Eshte shume e rende. Gjithmone duket. Jacques po ndjehej serish i zymte. Ai ishte mese i vetedijshem se per te jetuar ne kete toke njeriu duhet te ndjeke moden, dhe zemrat nuk i vesh me njeri. - Nga Jean Cocteau

Cfare uniforme mund te vesh per te fshehur zemren time te rende? Eshte shume e rende. Gjithmone duket. Jacques po ndjehej serish i zymte. Ai ishte mese i vetedijshem se per te jetuar ne kete toke njeriu duhet te ndjeke moden, dhe zemrat nuk i vesh me njeri.

Nga Jean Cocteau

Comments

Popular Posts