Dashuri nga Ozdemir Asaf

Ti je si një turmë në një shkretëtirë vigane

Ti je si një peshk i rrallë në dete të pafundme
Ndonjëherë e nxehtë, ndonjëherë e ftohtë, ndonjëherë e trishtuar, ndonjëherë e gëzuar
Ti je njëherësh si shëndeti i mirë dhe si sëmundja
Dashuri nga Ozdemir Asaf
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts