Dashuria eshte thelbesore nga Fernando Pessoa

Dashuria eshte thelbesore

Seksi, me aksidental
Mund te jete i barabarte
Apo i ndryshem
Njeriu nuk eshte nje kafshe
Eshte nje mish inteligjent
Megjthese ndonjehere i semure
Dashuria eshte thelbesore nga Fernando Pessoa
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Imazhi, Vendi i humbjes, nga Welder Wings @welderwings


Comments

Popular Posts