Dhe kur të vijë dita për udhëtimin përfundimtar Dhe anija pa kthim do të niset në lundrim Mua do të më gjeni në bord, duke udhëtuar lehtshëm Thuajse lakuriq, si fëmijët e detit. - Nga Antonio Machado

Dhe kur të vijë dita për udhëtimin përfundimtar

Dhe anija pa kthim do të niset në lundrim
Mua do të më gjeni në bord, duke udhëtuar lehtshëm
Thuajse lakuriq, si fëmijët e detit.
Nga Antonio Machado
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Piktura, Epifania e bardhesise nga @alessandro_sicioldr

Comments

Popular Posts