Dhe nga toka lind uji Nga uji shpirti - Nga Herakliu

Per shpirtin eshte vdekje qe te kthehet ne uje

Per ujin eshte vdekje qe te kthehet ne toke
Dhe nga toka lind uji
Nga uji shpirti
Nga Herakliu
Video @johnderting


Comments

Popular Posts