Dhimbja ime Si një rreze e vogël drite Në ujë të ftohtë - Paul Eluard

E panjohur, ajo ishte forma ime e preferuar

Ajo që më çliroi nga shqetësimet
E të qenit një burrë
Dhe unë e shikoj atë
Dhe unë e humbas
Dhe unë vuaj
Dhimbja ime
Si një rreze e vogël drite
Në ujë të ftohtë
Paul Eluard
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts