Djali që vrapon nga Rene Ricard

A mos është djali që po vrapon

Duke t’u përgjëruar ëmbëlsisht që të qëndrosh?
Ndoshta atij i nevojitet pafajësisht
Pak litar dhe disa gonxhe
Për ta mbajtur atë këtu
Nëse është kështu
Largohu
Nuk të dua këtu kështu
Po nuk e solle litarin vetë
Djali që vrapon nga Rene Ricard
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts