Do të doja të dëgjoja zërin e bilbilit - Nga Izumi Shikibu

Më shumë se sa të kujtoj

Tek këto lule
Aromën e së shkuarës
Do të doja të dëgjoja zërin e bilbilit
Për të mësuar nëse kënga e tij është po aq e ëmbël
Nga Izumi Shikibu
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Video @rojo_the_macaw

Comments

Popular Posts