Epitaf per nje poet, Octavio Paz

Ai deshironte te kendonte

Te kendonte per te harruar
Jeten e vertete te genjeshtrave te tij
Dhe te kujtonte
Jeten e genjeshtert me te verteta
Epitaf per nje poet, Octavio Paz
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts