Erotikos logos nga Jorgo Seferis


Trendafil i fatit, ti kerkoje per menyra se si te na lendoje
E megjithate ti u perkule si
Sekreti qe eshte gati per t’u cliruar
Dhe urdhri qe ti zgjodhe per te na dhene ishte i bukur
Dhe buzeqeshja jote ishte gati si nje shpate
Ngritja e ciklit tend
Gjallonte krijimin
Nga gjembi yt
Doli rruga e mendimit
Erotikos logos nga Jorgo Seferis
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Video @visanstefan


Comments

Popular Posts