Erresira eshte thjesht nje pyetje e madhe drite. - Nga Alda Merini

Erresira eshte thjesht nje pyetje e madhe drite.

Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkekeda Suti
Fotografia @natali_do_

Comments

Popular Posts