Faqet e mia digjen ende - Nga Robert Walser

Faqet e mia digjen ende

Dhe buzet e mia dridhen ende
Pasi i kane sjelle zemrat e tyre me afer duke biseduar
Cdo gje qe kam thene
Ishte e turpshme
Ishte mendjemadhesi e gabuar
Ose zhurme e papritur
Nga Robert Walser
Imazhi, Agonia nga @welderwings

Comments

Popular Posts