Femija qe iku Nuk ka vdekur - Nga Pablo Antonio Cuadra

Femija qe iku

Nuk ka vdekur
E kam mbi gjoks
Merre zemren tende
Dhe lundro brenda
E degjoj teksa kalon
Netet e mia
Apo detet e tij te vjetra duke qare
Duke me perkundur ne gjume
Nga Pablo Antonio Cuadra

Comments

Popular Posts