Fillon duke me dhene nxehtesi dhe duke me shtrenguar kapelen - Nga Sun Axelsson

Fillon duke me dhene nxehtesi dhe duke me shtrenguar kapelen

Sikur dicka te rritej atje
Ne filxhan
Dhe sigurisht qe, Tusilago ishte rritur atje
Nje trendafil u ngrit dhe tha:
Kur te vije dimri ne do te shkojme sebashku
Nentoke ti dhe une
Atje do te fleme
Atje do te enderrojme
Me parajsen ne toke
Nga Sun Axelsson
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Imazhi, Shkurrja qe po digjet, 2021 @lauramakabreskugallery @lauramakabresku

Comments

Popular Posts