Flaka e dashurisë Nuk mund të shuhet - Nga Izumi Shikibu

Edhe kur një lum me lot

Vërshon nëpër
Këtë trup
Flaka e dashurisë
Nuk mund të shuhet
Nga Izumi Shikibu
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts