Floket e saj nga Charles Baudelaire

Per nje kohe te gjate!

Gjithmone
Duart e mia tek floket e tu
Do te mbjellin safir, perla dhe rubin
Qe ti te mos jesh kurre e shurdhet ndaj deshires sime
Oazi im dhe pagurja ime
Qe te pi thelle nga vera e kujtimeve
Floket e saj nga Charles Baudelaire
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Preja nga Max Pietschmann

Comments

Popular Posts