Flokët e saj nga Ozdemir Asaf

Unë nuk e di se çfarë kishte në flokët e saj

Ishte era që frynte çmendurisht
Apo thjesht mënyra se si i shikoja unë...
Sido që të ishte, unë i dashuroja ato...
Flokët e saj nga Ozdemir Asaf
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Piktura, Francesca dhe Paolo, George Frederic Watts

Comments

Popular Posts