Gjerat me te mira dhe me te bukura ne bote nuk mund te shihen dhe madje as te preken. Ato duhet te ndjehen me zemer. - Nga Helen Keller

Gjerat me te mira dhe me te bukura ne bote nuk mund te shihen dhe madje as te preken. Ato duhet te ndjehen me zemer.

Nga Helen Keller

Comments

Popular Posts