Gjithë këto vite kam parë nëpër brinjët e tua... - Nga W.S. Merwin

Gjithë këto vite kam parë nëpër brinjët e tua

Lumin poshtë dhe çatinë dhe natën
Dhe ti ishte mënyra se si e shikoja unë botën.
Nga W.S. Merwin

Comments

Popular Posts