Goja ime eshte gjithmone ne guacken e dores tende - Maria do Rosario Pedreira

Ne poemen time, ne nuk kemi nevoje per kafe

Per te ndenjur zgjuar
Goja ime eshte gjithmone ne guacken e dores tende
Cdo dite ka faqe ne syte e tu
Jeta shkruhet pa u plakur kurre
Maria do Rosario Pedreira
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Detaj nga Federico Beltran Masses

Comments

Popular Posts