Hija nga Bejan Matur

Hija e kadifejtë e maleve

Harresa
Dhe asgjë më shumë
Gumëzhima e luginave
Zemra ime që dhimbte
Tani ne po kthehemi tek burimi
Prapa tek rrënjët tona
Vetëm në historinë e fisit dhe rracës sonë
MELANKOLIA PRET
NË MAJË TË MALIT
AJO ËSHTË DHIMBJA E SË SHKUARËS
JO E JONA
Hija nga Bejan Matur
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts