Ishin muzat nga Safo

Ishin Muzat

Ato që shkaktuan
Nderimin tim: Ato
Më mësuan mjeshtërinë e tyre
Ishin muzat nga Safo
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Video @shyvoronkova

Comments

Popular Posts