Kam deshire per zerin tend - Miguel Hernandez

Kam deshire per zerin tend

Miguel Hernandez
Kam deshire per zerin tend
Nje deshirim per pranine tende
Dhe nje dhimbje melankolie
Per mungesen e shenjave te mberritjes
Durimi kerkon torturen time
Deshiren urgjente per ty
Cafken e dashurise
Meshiren tende diellore per ditet e mia te ngrira
Varem nga ndihma jote, per plagen time
Ah, deshire, dhimbje dhe deshirim
Puthjet e tua te mungeses
Ushqimi im
Harrome
Une po vdes me majin
Dua qe ti te vish, lulja e mungeses sate
Te qetesoje ballin e mendimit
Qe me shkaterron me vetetimen e tij te perjetshme
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Nick Alm

Comments

Popular Posts