Kënga e bulkthit Nuk ka fjalë - Nga Izumi Shikibu

Edhe pse

Kënga e bulkthit
Nuk ka fjalë
Ai ende
Të plagos
Si brenga
Nga Izumi Shikibu
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Imaxhi, Bukuri e kalbur nga @larazankoul

Comments

Popular Posts