Kjo është drita e vjeshtës... - Nga Louise Gluck

Kjo është drita e vjeshtës;

Ajo është kthyer nga ne.
Sigurisht që, është një privilegj
T’i afrohesh fundit
Dhe ende të besosh tek diçka.
Nga Louise Gluck

Comments

Popular Posts