Krimi yne me i madh eshte braktisja e femijeve - Nga Gabriela Mistral

Ne jemi fajtore per shume gabime

dhe shume te meta
por krimi yne me i madh
eshte braktisja e femijeve
neglizhimi i ujevares se jetes
Shume prej gjerave per te cilat ne kemi nevoje mund te presin
por femijet jo
tani eshte casti kur po formohen kockat e tyre
kur po behet gjaku i tyre
dhe kur po zhvillohen shqisat e tyre
atyre ne nuk mund t’i pergjigjemi ‘Neser’
Emri i tyre eshte ‘SOT’
Nga Gabriela Mistral

Comments

Popular Posts