Ky Narcizi ynë Nuk mund ta shikojë fytyrën e tij në pasqyrë Sepse ai është kthyer në pasqyrë. - Nga Antonio Machado

Ky Narcizi ynë

Nuk mund ta shikojë fytyrën e tij në pasqyrë
Sepse ai është kthyer në pasqyrë.
Nga Antonio Machado
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Piktura, Perendesha nga @alessandro_sicioldr

Comments

Popular Posts