Lakuriqësia e së vërtetës nga Paul Eluard

Dëshpërimi nuk ka krahë

As dashuria
As fytyrë
Ato nuk flasin
Unë nuk trazoj
Unë nuk mbahem tek to
Unë nuk flas për to
Por unë jam po aq i vërtetë sa dashuria ime dhe sa dëshpërimi im
Lakuriqësia e së vërtetës nga Paul Eluard
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts