Lulja - Nga Alda Merini

Lulja

Qe hapet si gjinjte e nje gruaje
Per te thirrur hyjnoren
Nuk eshte asgje me shume sesa
Nje shkulm pasigurie dhe frike
E prekur nga hiri i Zotit
Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Detaje, Trendail te kuq nga Martin Kavel

Comments

Popular Posts