Mbi syte e tu qe flene Le syte e mi te mbyllur - Elias Nandino

Mbi syte e tu qe flene

Le syte e mi te mbyllur
Qe te flene me endrren tende
Dhe te le me veten
Nepermjet ujerave te pasem te ajrit
Nepermjet hapesirave pa kohe
Elias Nandino
Piktura, Pellgu i ndricuar nga hena, Philip Leslie Hale

Comments

Popular Posts