Mendova se oxhaku im kishte vdekur Dhe kështu trazova hirin e tij. M’u dogjën gishtat. - Nga Antonio Machado

Mendova se oxhaku im kishte vdekur

Dhe kështu trazova hirin e tij.
M’u dogjën gishtat.
Nga Antonio Machado
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts