Mesa duket, ne kemi nevoje per drogen sepse ne kemi humbur njeri-tjetrin. - Nga Wendell Berry

Njerezit perdorin droga, te ligjshme ose te paligjshme, sepse jetet e tyre jane ne menyre te patolerueshme te dhimbshme ose te merzitshme. Ata e urrejne punen e tyre dhe nuk gjejne shpetim as tek aktivitetet e qejfit. Ata jane te larguar nga familjet dhe nga fqinjet e tyre. Kjo duhet te na thote dicka qe ne shoqerite e shendetshme perdorimi i drogave eshte festive, gazmore per qejf, dhe e rastesishme, ndersa mes nesh ajo eshte e vetmuar, e turpshme dhe varesikrijuese. Mesa duket, ne kemi nevoje per drogen sepse ne kemi humbur njeri-tjetrin.

Nga Wendell Berry

Comments

Popular Posts