Mu desh te vdisja qe te studioja Pervojen e hijes tende te bardhe - Nga Monica Ojeda

Mu desh te vdisja qe te studioja

Pervojen e hijes tende te bardhe
Dhe ta puthja ate me deshiren e imazheve te para
Qe strehohen me kete shpelle ku
Madje kam pastruar edhe emrin tend
Nga Monica Ojeda
Imazhi nga @aykutmaykut

Comments

Popular Posts