Muzg - Nga Gabriela Mistral

Muzg

Ndjej zemren time te shkrihet
ne butesi si qirinjte
venat e mia jane vaj i ngadalte
dhe jo vere
dhe ndjej jeten time te zhduket ne heshtje dhe butesi si nje gazele
Nga Gabriela Mistral
Fotografia David Newton

Comments

Popular Posts