Ndertoj shtepine time prej tymi Dhe e mbush me zjarr - Nga George Szirtes

Ndertoj shtepine time prej tymi

Dhe e mbush me zjarr
Sepse duhet te kete zjarr
Brenda zjarrit shtepia
Brenda shtepise tymi
Brenda tymit une
Nga George Szirtes
Video @essaouira_horseride

Comments

Popular Posts