Ne fund gjithcka u mbyt - Leon Felipe

Ne fund gjithcka u mbyt

Dhe veshtrimi yt u perdrodh dhe u shkri
Ne nje qiell me re dhe te turbulluar
Dhe une nuk pashe asgje vec loteve te mi
Leon Felipe

Comments

Popular Posts