Ne kujtim, GEORGE SEFERIS

Ti ishe heshtja e shenjte

E bardhe si orizi
Megjithese gjethja qe dridhet kthehet gjithmone
Ti e more shpirtin centrifugal vertites
Qe na la ne nje
Dhimbje te vetmuar
Kur vjen nata
Veshtroj gjethin
Syte e mbyllur te miqve tane
Ne kujtim, GEORGE SEFERIS
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts