ne te betohem Se ego ime te puth Ne fund te skenes Edhe qeni eshte i lumtur. - Nga Lydda Franco Farias

Ne kete kohe

Ti do te jesh shembull
Dhe e dashuruar vajze
Qe e tradhetojne dhe e keqtrajtojne
Dhe ata bije kurvash ne toke
Qe nuk kane piken e rendesise
Ata kthehen gjithmone
Me fal
Fundeve te tua
Te paduruara
Me fytyren e shpelare
Me justifikimin e gjithmone-s
Me cantat-an e perjetshme
Une te fal
Une te premtoj
Une te betohem
Se ego ime te puth
Ne fund te skenes
Edhe qeni eshte i lumtur.
Nga Lydda Franco Farias

Comments

Popular Posts