Nese zeri im vdes mbi toke - Nga Rafael Alberti

Nese zeri im vdes mbi toke

Cojeni ne det
Dhe lereni aty ne breg
Cojeni ne det
Dhe caktojeni kapiten
Te nje burri te bardhe lufte
Oh zeri im i stolisur
Me simbole detare
Nje spirance mbi zemren time
Dhe mbi spirancen nje yll
Dhe mbi yllin era
Dhe mbi eren nje lundrim
Nese zeri im vdes mbi toke
Nga Rafael Alberti
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts