Nje trendafil i bardhe nga John Boyle O’Reilly

Trendafili i kuq peshperin per pasionet

Dhe trendafili i bardhe frymon dashuri
O, trendafili i kuq eshte nje fajkua
Dhe trendafili i bardhe eshte nje pellumb
Por une te dergoj nje gonxhe trendafili te bardhe krem
Me majat e skuqura te petaleve te tij
Sepse dashuria qe eshte e delire dhe e embel
Ka nje puthje deshire mbi buze
Nje trendafil i bardhe nga John Boyle O’Reilly
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts