Njoh nje njeri - Nga Ali Podrimja

Njoh nje njeri

Qe endet lakuriq neper bote
Ne vend te nje kollareje
Ai lidh nje gjarper neper qafe
Ne vend te nje kemishe
Ai vesh lekuren e ujkut
Gjithe kohes
Ai zhvishet, zhvishet
Ne nje vend publik
Askush nuk e sheh
Dhe ai endet lakuriq neper bote
Nje njeri qe ka humbur gjithcka
Ndjenjat
Syte
Nga Ali Podrimja

Comments

Popular Posts