Nuk e keni pare kurre vdekjen?

Nuk e keni pare kurre vdekjen?

Shikoni veten ne pasqyre cdo dite dhe aty do ta gjeni duke punuar si bletet ne nje zgjua qelqi. - Jean Cocteau

Comments

Popular Posts