Nuk e kishin kuptuar se Heshtja ishte Zoti - Nga Alda Merini

Atehere

Per te gjithe ata qe vdesin ne emrin tend
Ti i hap gjere e gjate portat e Parajses
Dhe ti u tregon atyre
Se dora jote
Ishte e fresket dhe e bute
E bute dhe e fresket
Si cdo lule
Dhe se edhe ata gjithashtu
Ndoshta te guximshem
Nuk e kishin kuptuar se
Heshtja ishte Zoti dhe
Te ndjere si te shtypur nga kjo heshtje
E cila ishte vetem nje re kengesh
Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts