Nuk me kujtohet se cfare tha engjelli. - Nga Alejandra Pizarnik

Me kujtohet era,

Zambaket,
Grija,
Parfumi,
Kenga, dhe
Era, por
Nuk me kujtohet se cfare tha engjelli.
Nga Alejandra Pizarnik

Comments

Popular Posts